KVKK
Şirket Gizlilik Politikası

Akçakoca Tekstil Gıda San. Tic. Ltd. Şti., iç paydaşlarından topladığı, işlediği ve aktardığı verileri Personel İçin Aydınlatma Metni'nde, dış paydaşlarından topladığı, işlediği ve aktardığı verileri Kişisel Verilerle İlgili Genel Aydınlatma Metni'nde açıklamıştır. İşlenen tüm kişisel verilerin gizliliğinin korunması için azami özen ilkesi çerçevesinde, gereken tüm idari ve teknik önlemleri almakta ve bu verileri, önlemlere uygun şekilde fiziksel ve/veya elektronik ortamda saklamaktadır. Akçakoca Tekstil Gıda San. Tic. Ltd. Şti., topladığı tüm kişisel verileri, ilgili mevzuata ve şirket politikalarına uygun olarak ve yukarıda adı geçen aydınlatma metinlerinde belirtilen şartlarda işler, saklar veya paylaşır. Akçakoca Tekstil Gıda San. Tic. Ltd. Şti., işbirliği içinde olduğu kurum veya kuruluşlarla bilgi paylaşması halinde, bu şirketlerin Akçakoca Tekstil Gıda San. Tic. Ltd. Şti.'nın gizlilik standartlarına ve şartlarına uymalarını sağlamak için gerekli önlemleri alır. Akçakoca Tekstil Gıda San. Tic. Ltd. Şti., tüm çalışanlarının da gizlilik politikasına uygun davranmaları ve bu konuda gereken hassasiyeti göstermesini sağlamak için gerekli önlemleri almaktadır. Çalışanlarımız eğitimler yoluyla hem kendi kişisel verileri hem de paydaşlara ait kişisel verilerin korunması hakkında bilgilendirilmektedir. Bu politikada yer verilen taahhütler Akçakoca Tekstil Gıda San. Tic. Ltd. Şti.'nin web sitesi ve diğer kanalları aracılığıyla paylaşılan bilgiler için geçerlidir. Bu sitede veya diğer kanallarda, başka web sitelerine link verilmesi halinde, link verilen web sitelerinin gizlilik ilkeleri ve kullanım şartları geçerli olup ilgili web sitelerinin ziyaret edilmesi nedeniyle uğranabilecek zarardan Akçakoca Tekstil Gıda San. Tic. Ltd. Şti. sorumlu değildir. Akçakoca Tekstil Gıda San. Tic. Ltd. Şti., gizlilik politikasına yönelik prensiplerin, güncel tutulması ve başta ilgili mevzuata ve şirket politikalarına uygun hale getirilmesi için bu politikada düzenlenen hususları önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.
Bu web sitesi kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internette çalışmak için çerezler kullanabilir. Bu internet sitesini kullanarak çerezlerin bu web sitesinde kullanılmasını kabul edersiniz.    Daha Fazla Bilgi   |   Kabul Et ve Gizle
Adres:
Zafer Mahallesi Kaynak Caddesi
No:24 Gümüşler / DENİZLİ

Telefon:
0258 372 00 22

Faks:
0258 372 00 55

Acil Durum:
0541 380 00 08

E-Posta:
info@akcakoca.com.tr
Sosyal Medya / Bizi Takip Edin

 
Akçakoca Kulalı Grup | Tüm Hakları Saklıdır.   |   Kişisel Verilerle İlgili Genel Aydınlatma Metni
Mega Tasarım 2016