KURUMSAL
GENEL MÜDÜR MESAJI

Sevgili Dostlar, Kıymetli Yol Arkadaşlarım;

Öncelikle Akçakoca Grup ailesinin tüm bireylerini ve iş ortaklarını sevgiyle selamlamak istiyorum.

Geriye dönüp baktığımda 2004 yılından bu güne kadar sizlerle beraber geldiğimiz noktanın ne kadar uzun, zaman zaman yorucu ama bir o kadar da keyifli ve gurur dolu olduğunu görmenin mutluluğu içerisindeyim.

2004 yılından günümüze kadar olan süreçte Ege bölgesindeki büyük bir alan kapsamında müşterilerimize kalitemizden ödün vermeden sevgi ve saygı ile hizmet edebilmiş olmanın mutluluğu içerisindeyim.

Bu günden sonra da değişen ve gelişen Türkiye ile birlikte yeni çalışma düzeni ve ekonomik düzenin getirdiği şartları doğru sentezleyip hizmet ağımızı ve kalitemizi bu şartlara uygun olarak oluşturmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar ki edindiğimiz tecrübe ve birikimi yeni takım arkadaşlarımıza aktararak şirket kültürümüzü devam ettireceğiz.

10ncu yılını kutlayan genç bir şirket olarak, güçlü, rekabetçi, sektörünün liderleri arasında, yerel hizmet ağı ve kalitesi ile hizmet bölgemize daha fazla katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz.

Akçakoca Grup olarak bugüne kadar ki deneyimlerimizi işimize ve müşterilerimize adayarak yeni ufuklar açmak ve müşterilerimizin işlerini büyütme sürecinde yanlarında olmak vazifelerimizin başında gelmeye devam etmektedir.

Rakamsal hedeflerimiz, büyüyeceğimiz lokasyonlar, araç ve personel sayılarımız, yeni sektörlerdeki yatırım planlarımız, bunların hepsi yönetim kurulumuz tarafından belirlenmiş durumdadır ve çalışmalarımız devam etmektedir.

Bizim için değişmeyen tek şey Müşterilerimize KALİTELİ, İNSANA VE DOĞAYA SAYGILI ürünleri ulaştırmak. Bizim için değişmeyen tek şey MÜŞTERİLERİMİZİN ve ÇALIŞANLARIMIZIN memnuniyeti. Bizim için değişmeyen tek şey, ADALETLİ ve PROFESYONEL yönetimimizi devam ettirmek.

Akçakoca Grup olarak müşterilerimizin sadece akıllarına değil, yüreklerine de hitap edebilmek ve zihinlerde ilk sırada yer alabilmek ve bir toptancıdan daha fazlası olabilmek için yürüdüğümüz bu yolda tüm müşterilerimize ve ekip arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

"İşimiz sadece para kazanmak değil, aynı zamanda çalışanlarımıza ve çevremizdeki insanlara fayda sağlamak.. İşte bu inanç ve felsefe ile önce hepimiz bireysel başarılarımız ile kendimizi kanıtlayacağız, ardından sosyal çevremize örnek birer insan olarak memleketimize faydalı olacağız"

Sevgi ve Saygılarımla,

Kerim AKÇAKOCA

 

Bize Ulaşın
Bu web sitesi kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internette çalışmak için çerezler kullanabilir. Bu internet sitesini kullanarak çerezlerin bu web sitesinde kullanılmasını kabul edersiniz.    Daha Fazla Bilgi   |   Kabul Et ve Gizle
Adres:
Zafer Mahallesi Kaynak Caddesi
No:24 Gümüşler / DENİZLİ

Telefon:
0258 372 00 22

Faks:
0258 372 00 55

Acil Durum:
0530 256 34 81

E-Posta:
[email protected]
Sosyal Medya / Bizi Takip Edin

   
Akçakoca Grup | Tüm Hakları Saklıdır. (C) 2022   |   Kişisel Verilerle İlgili Genel Aydınlatma Metni
Mega Tasarım